För er som har missat det har Brödpassion vunnit pris 🙂 
Här är motiveringen från juryn: 
Med priset som Årets förnyare så letade vi i matbloggosfären efter bloggar som stack ut både innehållsmässigt och funktionsmässigt. Sébastien Boudet, mer känd som ”Den franske bagaren” och från Petite France har en innehållsrik blogg i Brödpassion. Det kanske är lite överväldigande när man kommer in på Brödpassionförsta gången, men det är också det som gör det så spännande. Man hittar nya saker varje gång.
Sébastiens filmer som är enkla, men fruktansvärt snygga, är något som vi vill se mer av. Det är förhuvudtaget väldigt lite videobloggande i Sverige, något vi tycker är lite trist. Herr Boudet använder sin blogg som ett instrument för att sprida sin kärlek och kunskap över sitt hantverk, och drar sig inte för att hårt kritisera det han tycker förtjänar att kritiseras.
Det som gör Sébastiens Boudets Brödpassion till vinnare i kategorin Årets förnyare är kanske lika mycket hans förmåga att inspirera och engagera, hans underbara små filmer och sättet han använder sin blogg som ett instrument för att skapa opinion.
Vi älskar Sébastien, och känslan är att han kommer ta ytterligare steg med sin blogg. Passa även på att se Sébastien på TV4 där han bakar och pratar lite om Matbloggspriset.

Jag säger bara: Stort tack för det!