Den där lilla bröd bakade jag hos Petra och Magnus! 
Vinnaren till den senaste tävlingen fick sina priser igår… Champagne provningen och det jag hade aldrig gjort förut och kallat för ”Bakar hos dig grej”.  Jag gjorde alltså en mini kurs för familjen De Verdier, i deras kök 🙂 Det var riktigt kul faktiskt! Vi gjorde en deg tillsammans som jag hoppas ska snart in i ugnen! Hoppas att det kommer att gå bra! 
De har 2 väldigt söta döttrar som kom in i köket då och då för att kolla lägget och smaka lite på degen 🙂 
Petra, lycklig vinnaren! 
 När jag kom hem på kvällen satt jag igång med att konservera några av mina Gotländska tryfflar i olivolja. Gud vad det doftade gott i köket 🙂 Jag testade olika sätt… Vi får se vilket blev bäst! 
Sen fixade middagen och eftersom jag var på Gotland före veckan kändes rätt bra att fixa en lamm innerfilé från just, Gotland. Jag kryddade filén med hela långpeppar, rosmarin, timjan, och min egen pistou 🙂 Lite havssalt och nymal peppar på det där och…
En meter kökssnöre… 43 °C och Mmmmmm…