Ja, och inte vilken paket som helst! Den kommer från Tyskland och innehåller en tavla… 
Den underbart fantastiskt illustratör Olaf Hajek skickade till mig originalet på omslaget på min bok! Vilken överraskning alltså! Han har tydligen såld alla andra tavlor från boken och har sparat just den till mig. Eller det är mer så att ingen ville köpa den eftersom det är ju bara jag på bilden 🙂 Ni som gillar honom kan klicka här och besöka hans hemsida. Han är så begåvat och har blivit riktigt stor nu med bland annat en cover på The New-York Times! Tack ännu en gång Justine för att du gjorde så att våra väggar korsade varandra. 
Ni vet ju alla hur slut resultaten blev eller hur? Omslaget har blivit tryckte flera tusen gånger enligt den där ”originalet”. Men vägen ditt såg ut ungefär så här: 
Mmmm… Lite ”kliché” kanske var det först med Eiffeltornet i bakgrunden 🙂 
Här är den tredje ”sketch” och vi börja närma oss till omslaget. 
Et nej… Inte riktigt klart ännu! Munnen är för liten och jag börjar känner mig som en ”21th century Mona-Lisa” med mail fram och tillbaka om hur min mun ser ut och hur stor den ska vara 🙂 Här ser jag lite ledsen ut… Nostalgiskt? Och kom min mamma in i bilden och börja att tycka till och gör det hela ännu mer komplicerat… Hur som helst, så blev den till slut: 

Et voila 🙂