En sådana väg finns bara på Gotland… Eller nästan 🙂 
Efter all Jan Hedh ”hysteri” som bjud på i veckan tänkte jag lätta på trycket lite men bara några bilder jag tog på Gotland före veckan. 
En kväll i Fårö med eld, smör och bröd. 
och en solnedgång som avslutning! 
Den absolut ”måste göra” när man är hungrig i Fårö är ett stop på crêperie Tati…

Kutens bensin med rostiga bilar överallt. 
Och inomhus… Här skulle jag kunna tänka mig montera min trumset och spela bra rock en kväll 🙂 
Ja, man glömmer att semester på Gotland handlar inte om bara gamla kyrkor, loppisar, får, gårdar och fina små gator… Där kan man få en hel strand bara för sig själv 🙂 Fantastiskt! 
Och les Coquelicots! Valmo måste vara den finaste blomman som finns! För mig är den blomma en klar tecken att ingen bekämpningsmedel har varit besprutat i fältet! 
Gurka sallad alltså är bland det bästa jag vet! Crême fraiche, persilja, salt och peppar…
Med en torr franskt päroncider från Eric Bordelet! 
En perfekt Gotländskt lamn 🙂 
Surdegsbaguette bakade på stenmald mjöl från Labans kvarn! Som jag knådade per hand i mindre än en minut…
Och nyplockade smultron <3 p="p">

Färskt vitlök köper man på en liten gård. Man bara lämnar en femma i en burk och skriver man sitt namn på en pärm! 
 Jag bakade surdegsbröd… I havet 🙂 Fantastiskt känsla! 
 2 timmars autolysen men plastlådan över degen i fall det skulle komma hungriga fiskmössor!
Och jag som gör stenen rent efter knådningen 🙂 
Den natten blev det inte mer än 8°C då lämnade jag limporna jäsa utomhus. 
Och så här såg brödet ut! Den smakade havet och hade en själ… 
Lilla Hugo avsluta inlägget och larvar sig lite… Men han är alltså bara 5 år 🙂 
Glad sommar till er alla!