Et voila! Nu saknas bara en signatur… 
Jag håller på för fullt med att skriva manuset till min sommar program som kommer att sändas den 14 juli kl 13 på P1. Det är bland det största jag har varit med om… Alltså, lilla jag kommer att få chansen att prata till hela Svenska folket!! Skit läskigt och fantastiskt kul! 
Manuset är riktigt tungt och varje gång jag går genom de där 17 A4 sidor håller mitt huvudet på att explodera… När jag gick och la mig i natt kändes så att jag hade en riktigt friskt surdeg istället för hjärnan i skallet. Trycket var högt där inne!
För att släppa ner trycket lite gran gjorde jag någonting helt annat i morse: Planera höstens tävlingar här på Brödpassion! Det kommer att vara 4 tävlingar under september och oktober och det ska delas ut fina priser som surdegsbröd kurser, inspiration dagar på Orga Kvarn med mig som guide och roligast av allt, 4 böcker! 
Inte vilka böcker som helst… 
De 4 endaste ”den franske bagaren” som är påskrivna av alla som var med och gjorde boken med mig! 
Justine Lagache, Hanna Jakobsson, Julia Hallengren, Carl Kleiner, Olaf Hajek och jag så klart 🙂 
Stay tuned på FB… Jag kommer att annonsera tävlingarna där, på brödpassions FB sidan!