Manuset börjar bli tjockt 🙂 
Vad jobbigt det är att skriva en bok! 
Vad roligt det är att skriva en bok! 
Ja, jag upplever det säkert många andra upplever när man gräver i sig själv…Blandade och starka känslor. Det är så oerhört jobbigt för någon som jag att behöva skriva ner recept och berätta för resten av världen hur man känner för vissa saker… I en bok!
Som ni ser på bilden finns en riktigt pappersmanus. Jag är lite gammaldags och gillar att ha en konkret version man kan öppna utan mus och bläddra utan att swippa fingret på en pekskärm. Den är med mig dygnet runt och varje gång jag har några lugna minuter passar jag på att skriva lite recept, lite texter eller bara bläddra och försöka transportera mig på andra sidan av boken och föreställa hur det skulle kännas om jag var någon annan person som läser den. Här igen, blandade känslor! 
Det är många som är inblandade i detta projekt. Vissa sitter mitt i det kreativa och andas bara fransk luft just nu och andra som sköter det tekniska biten kanske har lite mera distans till det hela. Alla är otrolig viktiga även de som syns minst! Det är en sådan otrolig energi, entusiasm och passion kring boken och bara det gör att jag glömmer allt det jobbiga jag måste bemöta. Jag är så tacksam att få sitta i den stolen jag sitter i idag men framförallt att få jobba med sådana otroligt begåvade och generösa människor. Jag vet vilka ni är, ni vet vilka ni är, men, jag skulle vilja att ni visste vilka de är 🙂 
Bästa Carlen! Carl Kleiner, photograf.
Autodidakta och begåvade super fotografen. Han har förändrat mitt sätt att se saker och ting runt omkring mig och framförallt genom kamerarutan.
Kolla gärna på hans hemsida (HÄR) men akta, om man tror att man kan fräjma honom genom att titta på hans bilder är man helt ute i skogen.
Nästa gång presenterar jag till er bokens art director Justine!