Voila! Den alldeles första ex av boken… 
Igår kom den! Det är helt obeskrivligt att håller i den mellan mina händer, att känna vikten, texturen och densiteten av den. Boken känns… Ja, jag vet att det låter konstigt men den känns som en deg… Mjuk, elastiskt och med lite studs 🙂
Här kan ni läsa en text jag skrev för Svensk Bokhandel om boken och här kan ni provläsa några sidor från boken. OBS! Det finns recept på durum pavén som smakprov i provläs versionen men jag rekommenderar varmt att innan man ger sig till att baka den att läsa de 32 informativa sidor om min surdegsbröd filosofi och tekniker! 

Omslaget (och alla illustrationer i boken) har den fantastiska Olaf Hajek målat!
Om 2 veckor kommer jag stå helt naken framför er alla och det är riktigt läskigt samtidigt längtar jag efter att höra vad ni alla tycker om den! 
Jag jobbar (läs kämpar) just nu med 10 helt nya filmer av recept direkt tagna från boken. Filmerna kommer jag att släppa här på bloggen varje dag under de 10 dagar som följer boksläpet och med hjälp av QR koder kommer man kunna surfa mellan boken och filmerna med en enkel liten klick! 
Med andra ord: Stay tuned och ladda ner redan nu QR appen i din smartphone eller läsplatta!