Boken jäser sakta men säkert och varje dag görs små ändringar… I min värld som surdegsbagare sätter man igång flera projekt (läs degar) på morgonen och avsluta dem typ dagen efter. I värsta fall, dagen efter dagen efter! Det är så mycket enklare för att man är alltid igång och att man kan se resultatet av sitt arbete inte på en gång men ganska snart jämfört med en sådan bok projekt. Nu har alla som är med boken jobbat i över 1 helt år på det och vi ligger fortfarande på jäsningsmomentet. Mycket är gjort men det finns otroligt mycket kvar att göra och det är riktigt spännande, den typen av jäsning hade jag aldrig varit med förut…. Nu är det i alla fall dags för att forma, ett viktigt moment som man ska inte slarva med. Formar man fel kan det smaka gott ändå, men det hela kan blir riktigt platt och fult! Det gäller att göra det försiktigt. Tar man i för mycket i taget kan det hela spricka, och det vill man inte! Man ska forma lite i taget och sen låter man det vila lite grann. 
Tid ger smak… Det har jag varit med förut. Gud vad det kommer att smaka!