Ha ha ha! Här är mikrofonen jag fick slicka på under en hel dag! 
Min sommarprogram är inspelat, klippt och klart! Helt galet, läskigt och spännande samtidigt. Efter att programmet sänds på lördag kommer jag att känna mig rätt naken tror jag. 
Så här såg ut studion… Ja, det sag lite rörigt ut efter 10 timmar inspelning! 
Här får ni träffa min fantastiskt producent Marie-Caroline Biver(på vänster) programchefen Bibbi Rödöö och det grymma ljudingenjören Bengt frän SR. 
Starkaste Bengt som drog sig i håret med alla mina felstavning och grammatikfel 🙂 
Jag är den alldeles första bagare som kommer att sommar prata på P1. Det är stort, riktigt stort! Kanske till och med det största jag har varit med om! Jag gjorde det bästa jag kunde och allt är i lådan nu! Vi hörs på lördag… Eller rättare sagt, ni hör mig på lördag 🙂