Det har varit riktigt tufft att hänga med det stora trycket jag har haft de närmaste månaderna med surdegsbrödkurser! Jag är en hantverkare och det är viktigt för mig att behålla perspektiv av små skalligt och kvalité vid varje kurs tillfället. Jag vill att varje kurs ska vara ett unikt upplevelse och att man åker därifrån med nya kunskaper kring surdegar, nya sätt att se bröd i det hela och massor med inspiration för framtiden! Just nu är ni flera hundra hemmabagare som har anmält sig för att gå en kurs med mig och jag lovar att jag ska göra allt i min makt för att det ska finnas en kurs för er alla innan året är slut! 
Kolla ordentligt på era mailboxar för att snart kommer ni att få ett mail med alla datum 🙂 
Mini bagare Hugo som gör baguetter 🙂 
 Bra jobbat lilla gubben:)
Det är jag som fick snitta de…Hugo behöver sina 10 fingrar kvar… man vet aldrig i fall han inte vill bli bagare som pappa men pianospelare istället!