Jag gjorde ett skafferi rensning igår och hittade massor med trevliga frö, flingor, öppnade honung burkar av olika slag… 
Då fick jag en idé 🙂 Jag skulle göra sådana energi bars man brukar äta innan eller efter man ska/ha träna(t). Jag har gjort så himla mycket musli hela mitt bagare liv att jag tyckte att det skulle vara kul att testa ngt annat. 
Kolla vad snyggt det blev! 
Jag kokade alla mina honung och inlagda lingon med supergod kanel stång från Sri Lanka och blandade det hela. ”Musli” massan fick stå under plast i rumstemperatur och vila under natten. Morgonen efter plattade jag det hela med en skärbräda och schling in i ugnen på 140°C för några timmar! 
Det blev kanon:) Nu gäller för mig att börja träna…. 
Jag hade lite av den massa över och jag gjorde också en ”traditionell” musli med torkade hallon till barnen 🙂 Så gott!