En liten sommar bild! 

Oj vilken vecka! Jag har bakat så himla mycket i min nya baktråg. Baktrågen som lika gärna skulle kunna kallas för badkar eftersom den är så stor. Jag hittade den på ett loppis och det blev kärlek vid första ögonkastet 🙂

Et voila min fina nya (100 år gamla) baktråg!

Känner ni igen de där händerna? 

Jag bäddade tråget med linneduk så mina limpor kunde jäsa fint…

Just nu är det full gång med boken och all min tid ägnades till det under veckan. Snart introducerar jag de underbara människor som är med på detta gigantiska projektet. 
Många var oroliga att jag skulle lägga ner bloggen efter att jag hade sålt Petite France men, Brödpassion är ett blogg om mitt liv som bagare och kommer att fortsätta så klart. Det kommer bara att bli mindre Petite France och istället mer av allt annat jag kommer att göra med mina 10 fingrar. Hoppas att det blir minst lika intressant för er 😉 
Nästa vecka ska jag och familjen åka till Frankrike. Det blir Paris först i några dagar och sen ska vi till ett litet by nära La Rochelle.