Detta var en av mina första video jag gjorde på bloggen… 
Martin Johansson skrev igår på sin blogg om snittade bröd och länkade till en liten film jag hade gjort tidigare. Det är jätte kul att hemmabagare börjar känna att det är viktigt med snitten och att det ska ingå i själva bakningsprocessen!
Jag har tjatat en hel del om det redan och det är kul att lilla jag kunde ha något inflytande i detta ämne!
Jag sitter hemma med diskbråck och började gräva i mina gamla videor för att hitta ett klipp som passar bättre ”snitt temat” och hittade denna video. 
Filmen chockade en hel del för att titeln var : Do you know why bakers make great lovers? Egentligen var det bara ett försök att lyfta upp mitt yrke och väcka oss alla bagare i Sverige med lite extra yrkesstolthet 🙂
I alla fall, jag har gjort om den lite och fokuserar mer på själva snittet än rundrivningen!