I veckan har jag ändrat formen på mitt lantbröd. Inte för att jag inte tyckte om den gamla formen utan för att jag ville ha ett bröd som ligger precis mellan en limpa och en baguette: Un batard på Franska! Till om med ni som inte förstår Franska förstår säkert vad det betyder…
Voila!

I veckan, har vi ”andouilette de Troyes” på menyn! Guillaume gjorde ljummen purjolök med vinegrette och en ”poellée forestière” som garnityr till den gudomliga grillade korven!
Det var ganska rörigt i veckan tycker jag! Jag har tyvärr inte hunnit blogga så mycket som jag hade tänkt mig och baka de nya bröd jag hade planerat att göra… 
Nästa fredag börjar en ny bagare jobba hos oss, han heter Fredrik. Han har jobbat i Barcelona flera år innan han kom hem till Sverige och jobbade den senaste tiden på Kringelgården. Det kommer att bli jätte skönt att få lite hjälp! Dagarna räcker inte till helt enkelt!