• Kurser
  • Kvarnar
  • Sebastién på Söder
  • Brödmanifest
  • Blogg
  • Kontakt
Logo
  • Kurser
  • Kvarnar
  • Sebastién på Söder
  • Brödmanifest
  • Blogg
  • Kontakt

Le pain au chorizo tredje generation!

Pain aux raisins MÅSTE penslas med sockerlag DIREKT efter bakningen. Vattnet evaporeras och lämna en söt och glansig yta. Om du gör det någon dag, glöm inte att lyssna…Gör du det rätt, sjunger de för dig!

Pain au levain med chorizo, aprikoser och persilja innan bakningen, 
Och efter!

Kanske gillar du:

Le pain d’épices de mon enfance! Pain au chocolat… Nej, Pain au Valrhona! Le pain au levain! Pain d’épice, pepparkakor! Frankrike vs sverige Le pain francais !!

Kategorier

  • Brödmanifest (7)
  • Event (15)
  • filmer (22)
  • franska kokbok (2)
  • Läs och kommentera gärna! (29)
  • mat (1)
  • recept bröd (8)
  • Recept sött (20)
  • Resa (7)
  • Sommar i P1 (2)
  • Uncategorized (172)
  • utbildning (2)

bröd croissant den franske bagaren dessert Franska ostar göteborg jul kurs macarong Mat petite france SBK sebastien boudet surdeg surdegsbröd tillsatser TV4 Tävling Uncategorized video

© Copyright Brödpassion · Hemsida från Goot Media AB

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok