Nu är vi i Provence , i Théoule sur Mer , ett litet stad nära Cannes .

Här har dem lyckas behålla den lilla by känslan . Vi blev kära direkt !

Jag hittade ett ganska fint bageri i La Napoule (grannby på väg till Cannes )

Ofta berättar kunder att det är jätte svårt att hitta bra bröd i Frankrike och det är så frustrerande för mig .Nu är jag här och upplever det själv !!Med den brödkultur vi har , borde inte vara så svårt att hitta gott bröd ….eller hur ! Men tyvärr ofta är brödet från den lilla bageri i hörnet lika dålig som den man köper i Carefour ( typ ICA i Frankrike )

Vi är lyckligt lottade i Stockholm tycker jag , där är det inte så svårt att hitta gott bröd .

Den nya generation bagare har gjort ett otroligt bra jobb senaste åren och det känns som det är bara början ! Kul att fler och fler små hembagerier lämnar sina mix påsar ,svart sirap och vegetabilisk margarin och bakar på surdeg istället .