• Kurser
  • Kvarnar
  • Sebastién på Söder
  • Brödmanifest
  • Blogg
  • Kontakt
Logo
  • Kurser
  • Kvarnar
  • Sebastién på Söder
  • Brödmanifest
  • Blogg
  • Kontakt

baba au rhum

Idag, gjorde jag en av mina favorit efterrätt : Baba au rhum.

En savarin (en typ av briochedeg ). En lätt sockerlag smaksätt med apelsin zest, vanilj och sechouanpeppar. Vaniljkräm, färska frukter och viktigast av allt …. Rhum trois rivières från Antillerna. En riktigt bomb ! Efter 2 timmar hade vi såld alla.

Kanske gillar du:

Le début de la faim! ekologiska frukter och grönsaker ! Les confitures de Sébastien… À la Arlette! La paella Sueca de Mayo! Champion du monde!

Kategorier

  • Brödmanifest (7)
  • Event (15)
  • filmer (22)
  • franska kokbok (2)
  • Läs och kommentera gärna! (29)
  • mat (1)
  • recept bröd (8)
  • Recept sött (20)
  • Resa (7)
  • Sommar i P1 (2)
  • Uncategorized (172)
  • utbildning (2)

bröd croissant den franske bagaren dessert Franska ostar göteborg jul kurs macarong Mat petite france SBK sebastien boudet surdeg surdegsbröd tillsatser TV4 Tävling Uncategorized video

© Copyright Brödpassion · Hemsida från Goot Media AB

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok