På torsdag invigde jag ett utställning på Nordiska Museet med teman SOCKER! En resa in i sockerhistorian som tar oss hela vägen från 1500 -tal fram tills nu! Så fint verkligen att jag kan rekommendera ett besök till er alla.

nougat

På invigningen hade jag fixat 350 godis påsar med 5 olika godis som skulle spegla utställningen och bakas med olika sorters socker: En vildhallon macaron, en pumpadröm, en fransknougat, en chokladboll och en havtornmarshmallow.

champagne

Några glass lagrad champagne och super skönt musik på det där och kvällen blev lyckas.


Här kan ni få en liten video med en provsmak på utställningen!

sugar

Och här en liten galenbild tillsammans med Lotta från Nordiska!

På torsdag åker jag till Chicago! Första gång att åker tillbaka till USA efter att jag har bort där för 15 år sedan… Så spännande!