Idag, precis innan semmel hysterin som kommer att slå Sverige i morgon tänkte jag ta min allvarligaste ton och prata om ett otroligt viktigt grej: GMO och hur vår mat produceras. GMO betyder Gen Modifierade Organismer.
De flesta av er har troligtvis ingen idé över vad det betyder trots att ni/vi alla i Europa äter GMO i stora mängder. De finns ju i nästan alla industriella livsmedel idag och våra politiker har tillåtit detta utan att ha en aning över konsekvenserna för vår hälsa och vår planet!
I dagens inlägg har jag samlat ett antal riktigt bra dokumentärer och program som berättar hur det går till med GMO och varför vi borde säga stop NU innan det är för sent! Ni måste ta den tiden och titta och förstår vad det är som pågår runt om i världen just nu.
Genetic Roulette Free Abridged Version from Jeffrey Smith on Vimeo.
Genetic roulette


Watch Food Inc HD 720p in Activism & Non-Profit  |  View More Free Videos Online at Veoh.com

Food Inc.

King corn… 
Montsanto…

Kom gärna med tips om flera filmer om du känner till några, tipsa dina vänner, sprid snälla och använd gärna kommentar fältet eller mitt mail för att dela länkar!