En mille-Feuille topping! 
Så var det några bakverk med smördeg som grund på Nyhetsmorgon söndag. Recept kommer att finnas på Recept.nu under veckan… Har fullt upp just och har inte hunnit fixa bilden och redigera klart recept. 
Sm%C3%B6rdegsbakelser%20med%20Sebastien%20Boudet
Här kan ni se hela avsnitten från TV4 play så länge. 
Mikael Wiehe som spelar ”stjärnorna som föll”
Super fint text och Musik på den låten! Han var super skönt, roligt och ödmjuk. Han till och med sjöng en egen låt för mig i kulisserna efter att jag fixade åt honom en god macka med min päronsylt på 🙂 Underbart stund! 
 En fin ”gammal man” och en ung surdegsbagare 🙂 
 Jag vet… En till effektpedalbild… Jag älskar de, så är det bara! 
 Mikael hade en fantastisk duktigt gitarrist med sig. 
Emilia de Poret blev super glad när hon fick min bok. Hon är tydligen gift med en fransman och hoppas nu att han ska sätta igång en liten surdeg hemma och baka goda bröd till frukosten:)
Och en liten sista bild med Jessica, Alexandra Rapaport, Ellen Jelinek, Elin Klinga och jag som smaskar på Mille-feuillen och har det bra runt bordet.