Tidigare i veckan var jag på ett mathantverks träff organiserade av Eldrimner på Hökeriet i Vallentuna. Där var det 40 tal mathantverkare som fick chansen att vissa det de håller på med. Korvar, surkål, ostar, kött, syltar och bröd bland annat gott!  Mycket roligt initiativ tycker jag eftersom de flesta som håller på med mathantverk har svårt att ta sig ut från sina verksamheter för att träffa andra. Vi fick höra en hel del om hur Eldrimner fungerar, dess funktion för oss hantverkare. Vi fick mellan alla 10 tals rätter som serverades den dagen också göra mindre diskutionsgrupper med olika tema. 
Ulrika Brydling var ansvarig för att sätta ihop en meny med alla produkter inklusive några av mina limpor, knådade med bara händer 🙂 Ulrika är helt underbart i köket! Hon skrattar, flyger omkring och håller 1000 bollar i luften samtidigt…Trots det, får alla som kommer in i hennes kök ett stort leende eller en kram! Jag fick båda och :)) 
 Är var en råbiff Ulrika hade fixat. Den var helt suveränt! Tyvärr kunde jag inte fota alla underbara rätter hon serverade den dag, men allt var i den takten… Hantverk, kvalité, närproduktion och kärlek! Tack för det! 
Det har varit en riktigt intensiv vecka och jag har inte hunnit blogga riktigt som jag hade velat 🙁 Nu är det helgen och den är också fullspäckade! I morgon ska jag föreläsa framför 30 st franska lärare och min passion för gott bröd och prata om pedagogik kring undervisningen av det franska språket i Sverige. Och på söndag då är det dags för Nyhetsmorgon igen på TV4. Jag sätter igång kl 8.20 🙂 
Det är så roligt att vara med Nyhetsmorgon och att kunna få chansen att visa det jag brinner för. Nu kan jag berätta har jag sagt ja för att fortsätta vara med nästa år men i ett nytt format… Spännande!