Fina surdegsbröd och chaussons aux pommes i Norrköping! 
Det är andra gången jag åker till bagarstugan i Norrköping. Förra gången jag var där (i april) hade dem precis öppnat det som jag skulle kunna kalla för en riktigt ambitiös och modig verksamhet. Ett bageri/konditori, kafé och restaurang under ett och samma tak! Den första gången jag gick in fick jag en stark känsla av att vara på mitt älskade Petite France fast på svenska! Därför var det extra kul att åka tillbaka efter ett halv år och kolla läget. 
Jag är sjukt imponerad över hur de där två super kockarna har lyckats med detta stället. Vilket lyft för Norrköping och vilket gäng varma själar som jobbar där!
Här har ni Karins stora syster Malin. Jag tror att ordet Pärla med ett stort P passar henne bra:) 
Kolla lilla Elin som bara ler typ hela tiden…Arbetsglädje har fått en ny definition! 
Monsieur Daniel, bagarchefen! En kock som skolade om sig till bagare efter att han blev kär i en blandning av vatten och mjöl som bubblar! 
Och wonder women Karin!
Det tog mig ett teleobjektiv på 200 mm och ett kamouflage för att lyckas få en bild på henne! Jag försökte under 5 dagar att få ett ordentligt portrait på henne men hon kände direkt och varje gång jag tog fram min kamera då försvann hon! Jag hade aldrig sett en sådan där liten bit kvinna med så mycket kraft, energi, envishet, proffesionalism och perfektionism (kan fortsätta så här länge!) och allt på det mest ödmjuka sätt! 
Tyvärr kunde jag inte fota alla som jobbade där och det är så klart många andra duktiga som saknas i mitt inlägg! Eller hur fina Jessika:) 
Viktigast av allt bakade vi massor med surdegsbröd på underbara tillsatsfria mjöl och salt. Bagarstugan är på rätt bana och det gör mig riktigt lycklig att jag har hittat dessa fantastiska människor som brinner så mycket för det dem gör! Såååå inspirerande, tack! 
Passar på att berätta att Daniel ska ta pappa ledigt snart och att Karin och Thomas kommer att behöva anställa en ny bagarchef. Om du bor nära Norrköping, spring dit och prata med dem. Bor du lång borta från Norrköping, hjälper dem dig att hitta bostad så du kan ta drömjobbet :)) Måste erkänna att jag blev sjukt sugen själv…