Premiär för den nya 8 Macarong låda. Efter 8 månader prov och test och prototyper av alla sorter har vi äntligen fått leverans av ”The Box”.

Äntligen… Den nya Macarong låda har kommit 🙂 

Ekopapper drag lådan fyllt med kärlek, i 4 olika smaker!

Stolt som en tupp 🙂 

 I går hade vi en helsides artikel i Dagens Industri. Tyvärr saknas Damien på bilden för att han hade redan slutat för dagen när fotografen kom till Petite France 🙁

Efterfrågan av Macaronger växer otroligt snabbt och jag är orolig.

Don’t let the bad Macarong kill the good one!

Idag finns det frysta, färdiga Macarong skal att köpa. Det är bara att vispa smör, florsocker och arom av något slag och klistra ihop de… Fan också, varför måste alltid industrin och latheten komma in och krångla till det hela tiden? 
Det enda vapen som finns är kvalitén och hantverket. 
Sen några veckor tillbaka har många konditorier börjat baka macaronger bara för att det har blivit ett ”måste ha” i montern. Vissa är ganska bra men för de flesta är det total katastrof… 
Jag säger bara ett ord: Yrkesstolthet!
Jag lovar att jag hade inga kanelbullar i min butik tills de blev riktigt bra! Snälla du som vill lära dig att göra macaronger, det är bara att göra små satser om och om och om, tills du är nöjd med resultatet! 
Allt som hamnar i din monter ska du kunna stå för och vara stolt över det, eller?
Nu jag vet att jag låter som en Fransk arrogant liten jävel, men det är min bak kultur som blir misshandlad och jag kommer inte att bara stå här passiv och vara tyst!