Le Pavé from sebastien boudet on Vimeo.

Jag vill så gärna filma och göra korta filmer när jag bakar… Det vet ni för att jag har gjort det i flera år och haft typ en halv miljon visningar på You Tube med mina korta bakfilmer sen jag började. Men nu känns det mindre roligt när det är så mycket reklam och pop-up fönstret för chips, snabbmatkedjor, telefonabonnemang  som använder min kanal för att visa en massa med skit till er! Så nu tar jag ett nytt grep i det hela och testar Vimeo som kostar lite men däremot inte smyger in reklam i mina klipp!! Vi får se hur det går 🙂

Som prov väljer jag den där ”god bitten” Durum pavé som jag fullständigt älskar! Om ni aldrig har tittat på den: Gör det! Om du har redan sett den: Titta på den igen… Det gjorde jag och blev bara sugen att sätta igång en deg:)