Idag vad det dags för lite bakning på TV4! Dagens teman var Macaronger!
Ja, för dagens teman behövde jag en riktigt expert! Damien är faktiskt en av världens bästa på just Macaronger… Han driver nu själv en liten ateljéer på Stora Essingen som vi startade tillsammans, där bakar han fantastiska Macaronger och jag lovar att många konditorer skulle bara drömma om att veta allt han vet om den där liten bakelse! När man bakar Macaronger går ingenting åt slumpen. Absolut ALLT till och med den lilla minsta detaljen är viktigt!
Det var verkligen jätte kul att vara med honom idag även han är inte riktigt den typen som vill stå vid rampljuset 🙂
Här är programmet delade i 5…
Franska%20bagaren%20Sebasti%C3%A9n%20Boudet%20bakar%20macarons
Del 2
Franska%20bagaren%20Sebasti%C3%A9n%20Boudet%20bakar%20macarons%20-%20del%203
Franska%20bagaren%20Sebasti%C3%A9n%20Boudet%20bakar%20macarons%20-%20del%204
Franska%20bagaren%20Sebastien%20Boudet%20bjuder%20p%C3%A5%20macarons
 Det blev riktigt svårt att baka in i nyhetsmorgons studio… Det krävs ett stressfri miljö… Men kolla vad fina de blev ändå 🙂
De där smakade pepparkaka och hallon/vitchoklad!
Och det hela avlutades fint men en litet glass Champagne…