Jag? Stolt som en tupp?
Bra fråga! Tuppen är ju Frankrikes symbol! Jag brukar på skoj, fråga folk om de vet varför det är så här att tuppen symboliserar Frankrike. Svaret är: För att det är det enda djur som vågar sjunga högt och stolt trots att han står i sitt eget skit 🙂
Bra egenskap men personligen gillar jag inte så mycket om tuppar. De ligger med alla som befinner sig inom räckvidd, inte så smarta och framförallt attackerar alltid när man vänder ryggen till.
Varför pratar jag om fega djur som attackerar bakifrån? Ja, jag fick ett brev den 12 juli…
Ursäkta den dåliga bilden men jag orkade inte göra bättre än så… Detta är troligtvis det fulaste jag har fotograferat någon gång!
Jag gör några genvägar så ni kan se själva vad det hela handlar om. Måste påpeka att den som skrev brevet gjorde stavning, datumfel och inte ens citerade mig rätt… I och för sig de kanske gjorde felstav av ren artighet mot mig och för att försäkra sig om att jag skulle förstå 🙂
Jag behöver inte säga mycket mer egentligen… Brevet säger allt tycker jag!
Jag ringde Jan Hedh för att höra det från honom att detta inte var något dåligt skämt men tyvärr var det inte det.. Jag försökte förklara tför honom att när man är en offentlig person och dessutom säljer sin bild och namn för att marknadsföra ett skitmjöl måste man vara beredd att få lite konstruktiv kritik. I Sverige får man det faktiskt.
Han vill att jag ska ta bort mina inlägg och i stort sett allt som nämner hans namn från min blogg! Aldrig i livet sa jag till honom! Det skulle vara för mig som att radera en dag i mitt liv och det kommer jag ALDRIG göra!
Ge mig en rättegång! Då kan jag försvara mina åsikter och bevisa att han ljuger när han påstår att mjölet Manitoba Cream är hemligheten bakom alla yrkesbagares fina bröd och att det inte är laddat med tillsatser!
Ge mig böter! Jag skulle stolt betala dem!
Ge mig samhällstjänst! Ja, gärna i en skola där det serveras industriellt bake-off bröd!
Sätt mig i fängelse… Ha ha ha, nu överdriver jag 🙂
Men tvinga mig att ta bort mina inlägg då kan jag lova att flera tusen andra kommer att ta över och sprida det som egentligen var bara en enkel kritik (som by the way på en HELT ÖPPEN blogg alltså där man kan kommentera och försvara sig utan censur) åt en ”i tjänst” bagare som vågar prata för alla bagare i en helt land och avslöja sk ”yrkeshemligheter” till det Svenska folket!
Jan, nu när jag vet att du läser Brödpassion.se, känn dig fri att kommentera! Det är ett öppet forum där alla kan uttrycka sig fritt, kritisera (även mig!) och få sina idéer att spridas!