Grattis Brödpassion! 
Ja… Jag vet, det är korkad att behandla en blogg som en person! Men idag har Brödpassion bloggen fått 300 000 besök sen den startades den 12 :e Maj 2009. 
Alltså 300 000! Med tanken på att i början jag var glad när det  kom förbi 20 fina läsare om dag! Nu är ni flera tusen! 
Bloggen som var tänkt för mig som ett bra sätt att arkivera mitt arbete (alltså, 20 år som bagare och konditor, jobbade världen runt och jag hade kvar bara några en gångs kamerors bilder!) nu har blivit lite mer en bara en arkivering verktyg…Många hittar ditt och jag tycker att det är super kul att sprida min passion för min underbara yrke på det sättet. 
Under snart 2 år har jag lärt mig att fota, filma, klippa och framför allt skriva på Svenska!(inte att jag är klart med det….) 
Tack ni alla som kommer förbi då o då eller varje dag, ni hjälper mig att bli bättre på det jag gör och ge mig energi för att fortsätta. 
STORT TACK!