• Kurser
  • Kvarnar
  • Sebastién på Söder
  • Brödmanifest
  • Blogg
  • Kontakt
Logo
  • Kurser
  • Kvarnar
  • Sebastién på Söder
  • Brödmanifest
  • Blogg
  • Kontakt

La religieuse à la pistache


Inte så populär i Sverige! Men Brorsan och jag är envisa och fortsätter göra denna fina petit chou bakelse.

Top petit choun är fylld med choklad kräm och den andra med pistache.
Vi gör våran egen pistache ”praliné” på Petite France.
Pistache nötterna rostas på låg värme (100 C) i 4-5 timmar så den inte tappar den fina gröna färgen.

Kanske gillar du:

Paris-Brest Ett kärleksbrev! Kort inlägg för en lång vecka ! Petit chou med det ”lilla” extra… Le Dragon d’Or!

Kategorier

  • Brödmanifest (7)
  • Event (15)
  • filmer (22)
  • franska kokbok (2)
  • Läs och kommentera gärna! (29)
  • mat (1)
  • recept bröd (8)
  • Recept sött (20)
  • Resa (7)
  • Sommar i P1 (2)
  • Uncategorized (172)
  • utbildning (2)

bröd croissant den franske bagaren dessert Franska ostar göteborg jul kurs macarong Mat petite france SBK sebastien boudet surdeg surdegsbröd tillsatser TV4 Tävling Uncategorized video

© Copyright Brödpassion · Hemsida från Goot Media AB