B som i… 

Äntligen tillbaka! Gud vad jag har saknat er alla! Första delen av sommaren har varit helt galet roligt och det har hänt sååå mycket i mitt lilla surdegsbagareliv 🙂 Så nu är bloggen aktivt igen efter 2 månader av ”vila”… Inte att jag har hunnit vila själv, för att det har varit fullfart faktiskt, men lusten att skriva om vad jag gör och berätta om det som händer runt omkring mig har fått ett nytt liv 🙂

En Jerseyko ska kramas… Det är så man får den godaste smöret! 

Köket byggs klart nu på Broms och min fantastisk alldeles unikt Bongard stenugn bränns på… Det är så roligt och jag hittar ingen ord för att beskriva hur det känns i mitt hjärta att sätta igång på Broms. Jag har aldrig varit med om att ha så himla många fina människor och kompetenser under en och samma tak! Helt sjukt! Jag återkommer snart igen med lite presentation om vad Broms Karlaplan är, och hur vi tänker jobba tillsammans.
Men tänk om det bara var det!! Nej! Den 1 september kommer jag att delta tillsammans med ”la kräm de la kräm” i sködefesten på Rosendals trädgård! Stockholms finaste och duktigaste kokar samlas och lagar en unikt och oförglömligt middag… Mattias Dahlgren, Magnus Ek, Gastrologik, Esperanto, Oaxen, Svartengrens, Volt, Atelier Food och… Lilla jag som kommer att stå för brödet 🙂 Visst är det stort!!

Här kommer en liten film om före årets skörd. 
Den 6-8 september är det Taste of Stockholm festival på Riddarholmen! Samma här: Sveriges bästa kockar under en och samma tak och lilla jag på ett hörn 🙂 Nyfiken? Kolla här. 

Idag kommer min baktråg… I den kommer vi kunna knåda med bara händerna 80 kg deg! Haaaaa vad jag längtar att sätta igång!
Kramar till er alla och fortsätt trevlig sommar!