Persiennerna och den höstliga kvällsolen gjorde ljuset… Jag gjorde omeletten!
Det säkert händer till er alla också men igår kom jag hem från jobbet ganska sent och var så hungrig… Alla hemma hade redan ätit och eftersom man aldrig säger nej till barn som vill ha mera mat blev det ingenting kvar till mig:(
Jag öppnade kylskåpet och hittade lite taggsvampar, mangold men framförallt några fina ekologiska ägg! Perfekt, idag blir det omelett till middag!
En gjutjärn stekpanna på spisen med en liten klump skirat smör, 3 ägg i ett skål, lite salt peppar och en skvätt vatten. En gaffel och tchik tchik tchik… Jag slänger i pannan svamparna och den grov hackade mangold, lite färsk vitlök och häller över mina strykta ägg. 
Et voila, lite persilja på toppen, en sked crème fraîche: En middag på 5 minuter… Och en god till och med! 
Just det! Idag tänkte jag åka till det super populära chokladfestivalen på Nordiska Museet. Idag (fredag) tävlar mot varandra några duktiga konditorer för att ta hem den eftertraktade titeln: Åretskonditor 2011… Vi kanske ses där!